Ønsker du å dele eller selge et mønster du har laget selv? La meg digitalisere det for deg. Jeg kan gradere det for deg også, slik at du får det i flere størrelser. Disse kan så lages i PDF format som kan printes ut på vanlig printer, eller på papir med en bredde på 120 cm som sendes pr post. Det er fint om du har gjort deg noen tanker på forhånd hvordan du ønsker layout skal være, det er mange muligheter. Jeg kan også konvertere mønster til andre format til bruk på fabrikker verden rundt.

KORT FORTALT OM PROSESSEN

  • Du sender dine mønstre på papir til meg, jeg digitaliserer disse og henter de inn i mitt Gerber Accumark system. Mønsteret kan graderes i forskjellige størrelser dersom du ønsker det. Da er det fint om du har en måltabell, eller vi kan bruke noe jeg har.

 

  • Deretter kan jeg lage datafiler som sendes elektronisk til fabrikk, eller overføre mønsteret i .pdf format, som du enkelt kan sende til andre via for eksempel e-mail. Dersom du har en logo kan denne limes inn her. Plassering av deler tilpasses hvert ark, slik at alle linjer og punkt blir med. (det er ikke lagt stor vekt på det på Demoen) Det er fint om du har gjort deg noen tanker på forhånd hvordan du ønsker at det skal se ut, det kan gjøres helt enkelt og oversiktlig eller mer avansert.

 

– GERBER TECHNOLOGY
I og med at jeg har jobbet i konfeksjonsindustrien siden 1998, er jeg vant til mønster som er plottet på papir i metervare istedenfor å lime sammen alle A4 arkene. Jeg har investert i en plotter som tegner ut fullskala mønster fortløpende på en papirbredde på 120cm. Dette papiret har en bakside med lim, slik at du legger mønsteret på stoffet og limer det på ved hjelp av strykejern. Når du har klippet ut mønsterdelen, drar du av papiret. Det er utrolig tidsbesparende!

Men det anbefales at du prøver på stoffet først for å se hvordan det fungerer, det passer ikke på alle stoffer hvis det er risiko for å dra ut tråder. Men det går like fint å feste papiret med nåler. Plotteren kan også klippe ut mønsteret, men da er det kun mulig å plotte en størrelse om gangen.

Dette er en tjeneste som kan være litt uforutsigbar avhengig av hvor komplisert plagget er, kvaliteten på ditt mønster og hvilke endringer du vil gjøre underveis. Derfor kan jeg ikke gi fastpris på oppdrag, men jobber kun timebasert.  Det må påberegnes noe leveringstid da jeg har flere jobber samtidig.

Ta kontakt for et pristilbud.

e-post: info@motestoffer.no

telefon: 926 50 949

NB!

Det er forbudt å reprodusere andres mønster som du ikke har skriftlig tillatelse for å benytte. Du er selv ansvarlig dersom det blir konflikter av at du har misbrukt andres mønster, da det er vanskelig for meg å avgjøre opphavet. Det er opp til deg å gjøre dette på den ærlige måten.