Har du lyst til å designe ditt eget stoff?

Vil du gjøre dine plagg enda mer unike?

Nye gardiner eller andre interiørartikler?

Har du et firma du ønsker å promotere ved å lage unike tekstiler til bruk i markedsføring eller til et jubileum?

Uansett hvilken idè du har, kan vi hjelpe deg med store og små prosjekter.

 

VI HJELPER DEG MED ALT, FRA IDÈ TIL FERDIG PRODUKT

Det finnes mange ulike stoffer du kan få printet ditt design på. Kostnadene avhenger av hvor langt du har kommet i designprosessen og hvilken type tekstil du vil ha.

Selv om det kan virke kostbart, er det egentlig ikke det hvis du tenker på at du virkeliggjør noe du selv har skapt, og du kan distribuere det på flere måter.  Det er ikke så lett å sette en pris på noe som er helt unikt og ekte, fra nettopp deg.

Personlige tekstiler kan brukes til mye; alle typer klær, treningstøy, puter, bager, voksduk, regntøy m.m. Tenk så mange spennende gaver du kan lage!

Nå er kolleskjonen utvidet med flere nye tekstiler. Du kan feks kombinere ditt design på flere typer tekstil sånn som bomullsjersey med tilhørende ribb og sweat!

Det finnes et stort antall varianter av tekstiler, mange fler enn de som er i oversikten. Hvis du vet hva du vil ha, ta kontakt så er sjansen stor for at det kan skaffes.

Trykkingen foregår i Europa.

Ønsker du i tillegg ferdigsydde produkter, send din forespørsel på mail: info@motestoffer.no

» Endret kolleksjon; mer jersey, vevde stoffer, vannavisende stoff, voksduk og dusjforheng!»

Eksempel 1

Dersom du har laget ferdig et eget design i .TIFF format (Tagged Image File Format), koster det kun kr 100 i administrative kostnader, i tillegg til metervarepris, moms og frakt. Frakt er dessverre veldig kostbart, og det avhenger selvfølgelig også av hvor stort kvantum du kjøper.

Leveringstid  vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet , kvantum og situasjonen rundt covid-19.

.ksempel 2

Dersom du har et foto, skisse eller en god ide som kun er i hodet enda, kan vi hjelpe deg med å lage designet slik du ønsker det. I utgangspunktet vil det være en minstepris på kr 1295,- . Vi vil gi deg en pris på akkurat ditt design.  Her er det viktig å tenke stoffbredde, rapporter, farger m.m før du starter prosessen. Du får en sjekkliste før du starter, slik at vi sparer tid da vi først har satt i gang. Anbefalt mimimumskvantum er 10 meter. Med ujevne mellomrom har jeg kampanjer der jeg samler opp flere bestillinger og setter i gang disse samtidig. Da kan minstekvantum være 2 meter

I tillegg kommer meterpris, adm.kostnader kr 100, moms og frakt.

Leveringstid vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet, kvantum og situasjonen rundt Covid-19.

Be om et uforpliktende pristilbud eller ta kontakt for en prat, det koster ingenting.

e-post: info@motestoffer.no

telefon: 926 50 949

NB!

Det er forbudt å reprodusere andres mønster som du ikke eier eller har skriftlig tillatelse for å benytte. Du er selv ansvarlig dersom det blir konflikter av at du har misbrukt andres mønster, da det er vanskelig for meg å avgjøre opphavet. Det er opp til deg å gjøre dette på den ærlige måten.