Har du lyst til å designe ditt eget stoff?

Vil du gjøre dine plagg enda mer unike?

Har du et firma du ønsker å promotere ved å lage unike tekstiler til bruk i markedsføring eller til et jubileum?

Uansett hvilken idè du har, kan vi hjelpe deg med store og små prosjekter.

 

Det blir ny kampanje i oktober 2020!

 

Stoffene du da kan velge mellom vil være bomullsjersey, viskosejersey og fast bomull til klær. Jeg har også valgt ut to typer polyester som passer godt til feks pynteputer, vesker og andre gøyale ting. Så har du tatt noen fine bilder i sommer, hvorfor ikke trykke minnene på stoff og sy puter! Perfekte gaver til både deg selv og andre som var med på tur sammen med deg. 

Priser på jersey og fast bomull vil bli 359 pr meter inkl mva. Polyesterstoffene vil koste 299 pr meter inkl mva. Frakt innenlands og administrative kostnader kommer i tillegg. Les mer om stoffene i kampanjen her 

 Vi hjelper deg med å lage designet om du trenger det.

 

Ta gjerne kontakt allerede nå og meld din interesse. Stoffprøver og informasjon vil sendes ut i september/oktober til de som ønsker å være med på dette.

 

 Ikke nøl –  ta kontakt nå, jeg gleder meg til å høre fra deg 🙂 info@motestoffer.no

 

 

 

JEG HJELPER DEG MED ALT, FRA IDÈ TIL FERDIG PRODUKT

Det finnes mange ulike stoffer du kan få printet ditt design på. Kostnadene avhenger av hvor langt du har kommet i designprosessen og hvilken type tekstil du vil ha.

Selv om det kan virke kostbart, er det egentlig ikke det hvis du tenker på at du virkeliggjør noe du selv har skapt, og du kan distribuere det på flere måter.  Det er ikke så lett å sette en pris på noe som er helt unikt og ekte, fra nettopp deg.

Personlige tekstiler kan brukes til mye; alle typer klær, treningstøy, puter, bager m.m. Tenk så mange spennende gaver du kan lage!

Nå er kolleskjonen utvidet med flere nye tekstiler. Du kan feks kombinere ditt design på flere typer tekstil sånn som bomullsjersey med tilhørende ribb og sweat!

Det finnes et stort antall varianter av tekstiler, mange fler enn de som er i prislisten. Hvis du vet hva du vil ha, ta kontakt så er sjansen stor for at det kan skaffes.

Ønsker du i tillegg ferdigsydde produkter, send din forespørsel på mail: info@motestoffer.no

«Ny kolleksjon, også med økologisk bomull»

Eksempel 1

Dersom du har laget ferdig et eget design i .TIFF format (Tagged Image File Format), koster det kun kr 200 i administrative kostnader, i tillegg til metervarepris, moms og frakt. Metervarepris varierer fra ca kr 165 og opp til 470,-. Frakt er dessverre veldig kostbart, og det avhenger selvfølgelig også av hvor stort kvantum du kjøper.

Leveringstid  vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet og kvantum.

Eksempel 2

Dersom du har et foto, skisse eller en god ide som kun er i hodet enda, kan jeg hjelpe deg med å lage designet slik du ønsker det. I utgangspunktet vil det være en oppstartskostnad på kr 895 pluss kr 200 pr eventuell revidering. Her er det viktig å tenke stoffbredde, rapporter, fargekoder m.m før du starter prosessen. Du får en sjekkliste før du starter, slik at vi sparer tid da vi først har satt i gang. Mimimumskvantum er 10 meter.

I tillegg kommer meterpris, moms og frakt.

Leveringstid vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet og kvantum.

Be om et uforpliktende pristilbud eller ta kontakt for en prat, det koster ingenting.

e-post: info@motestoffer.no

telefon: 926 50 949

NB!

Det er forbudt å reprodusere andres mønster som du ikke eier eller har skriftlig tillatelse for å benytte. Du er selv ansvarlig dersom det blir konflikter av at du har misbrukt andres mønster, da det er vanskelig for meg å avgjøre opphavet. Det er opp til deg å gjøre dette på den ærlige måten.