Nye kurs på Dokka vinter/vår 2019

Dato, sted og pris kommer senere, følg med her og på https://www.facebook.com/motestoffer/

Begrensede antall plasser da jeg ønsker å få tid til å veilede alle underveis. Ta kontakt og meld din interesse og kom med ønsker:

e-mail: info@motestoffer.no eller telefon 926 50 949

Februar: Mønsterkonstruksjon – lær å lage et skjørt som passer perfekt til deg. Når du har laget deg et godt grunnmønster, kan det lages mange varianter.

Mars: Søm-tekniker. Lær å stille inn maskinen riktig, sy med tvillingnål, lær å sy en fin halsringning i jersey, ta med ditt eget arbeid og spør om hjelp underveis.

April: Vi syr sommerkjole. Eller skjørt, eller bluse- kom med forslag

Mai: hva ønsker dere ?

 

 

Litt om kursholder Malin Venås:

Opprinnelig fra Kongsberg, men har vært bostatt på Dokka siden 1999. Innehar svennebrev i kjole-og draktsøm, er utdannet konfeksjonstekniker, 20 års arbeidserfaring som produktutvikler/mønsterkonstruktør i konfeksjonsindustrien.

Har gjennom tidligere jobber hatt mye befatning med penuniformer til alle forsvarsgrener, uniformer til serveringspersonell på Slottet, korpsuniformer, regntøy, kompliserte stridsuniformer med mer.

Har siden 2015 drevet eget firma der jeg lager elektroniske mønster på oppdragsbasis for både store og små firmaer og selger stoffer via nettbutikken motestoffer.no. 

Jeg hjelper også både firmaer og privatpersoner med å trykke eget design på stoff, både til klær og interiør. 

Har hatt interesse for søm av klær og annet i omtrent 30 år.