Dersom du drømmer om å lage dine plagg enda mer unike, eller har en drøm om å designe stoff for salg, har du nå muligheten til å gjøre det uten å måtte kjøpe hundrevis av meter. Det er mulig å benytte mine tjenester som kan gjøre store og små prosjekter personlige og unike til en overkommelig pris.

JEG ER KLAR TIL Å TA I MOT DIN IDE OG FORVANDLE DET TIL DITT DRØMMEPROSJEKT

Det finnes mange ulike stoffer du kan få printet ditt design på. Kostnadene avhenger av hvor langt du har kommet i designprosessen og hvilken type tekstil du vil ha.

Selv om det kan virke kostbart, er det egentlig ikke det hvis du tenker på at du virkeliggjør noe du selv har skapt, og du kan distribuere det på flere måter.  Det er ikke så lett å sette en pris på noe som er helt unikt og ekte, fra nettopp deg.

Personlige tekstiler kan brukes til mye; alle typer klær, puter, sengetøy, gardiner, duker m.m. Tenk så mange spennende gaver du kan lage!

Det finnes et stort antall varianter av tekstiler, mange fler enn de som er i prislisten. Hvis du vet hva du vil ha, ta kontakt så er sjansen stor for at det kan skaffes.

«be om stoffprøver slik at det er enklere for deg å ta en avgjørelse på hvordan det du skaper vil se ut»

Eksempel 1

Dersom du har laget ferdig et eget design i .TIFF format (Tagged Image File Format), koster det kun kr 200 i administrative kostnader + metervarepris + frakt. Dersom du velger et stoff som har en annen stoffbredde enn ditt design passer til, vil det koste ca kr 400 for å tillpasse designet. Metervarepris varierer fra ca kr 240 og opp til ca 375,-. Frakt vet vi alle er dyrt, og det avhenger selvfølgelig også av hvor stort kvantum du kjøper.

Leveringstid  vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet og kvantum.

Eksempel 2

Dersom du har et foto eller skisse du vil bruke som utgangspunkt, vil det koste ekstra for å få hjelp til å lage designet slik du ønsker det. I utgangspunktet vil det være en oppstartskostnad på ca kr 850 pluss kr 200 pr eventuell revidering. Her er det viktig å tenke stoffbredde, rapporter og fargekoder mm før du starter prosessen. Du får en sjekkliste før du starter, slik at vi sparer tid da vi først har satt i gang. Mimimumskvantum er 10 meter, men du kan for eksempel ha tre ulike design på disse ti meterene.

I tillegg kommer meterpris og frakt.

Leveringstid vil variere mellom 3-5 uker, avhengig av kapasitet og kvantum.

Dersom du ønsker å selge ditt eget stoff i min nettbutikk, kan vi gjøre en avtale om det.
Be om et uforpliktende pristilbud eller ta kontakt for en prat, det koster ingenting.

e-post: info@motestoffer.no

telefon: 926 50 949

NB!

Det er forbudt å reprodusere andres mønster som du ikke eier eller har skriftlig tillatelse for å benytte. Du er selv ansvarlig dersom det blir konflikter av at du har misbrukt andres mønster, da det er vanskelig for meg å avgjøre opphavet. Det er opp til deg å gjøre dette på den ærlige måten.